MULTI V 5

LG MULTI V 5 е интегрирано решение кое комбинира напредни технологии за големи проекти. Обезбедува максимална енергетска ефикасност при минимизирање на оперативните трошоци и неговата модерна Dual Sensing контрола со двојно чувство ја мери и влагата и температурата.

Прашања околу производите

Доколку имате потреба од дополнителни информации за производите на Multi V 5 или сакате да прашате за купување, ве молиме да не контактирате преку телефон, или оставајте ни порака и ќе стапиме во контакт со вас.

Јавете се:

02 3211 169

Оставете ни порака