MULTI V 5

LG MULTI V 5 është një zgjidhje e integruar që ndërthur teknologji të përparuara për ndërtesa shumëkatëshe. Ai siguron efikasitet maksimal të energjisë ndërsa minimizon kostot operacionale dhe Kontrolli Dual Sensing i tij ndjen edhe lagështinë dhe temperaturën.

Pyetje reth produkteve

Доколку имате потреба од дополнителни информации за производите на Multi V 5 или сакате да прашате за купување, ве молиме да не контактирате преку телефон, или оставајте ни порака и ќе стапиме во контакт со вас.

Lajmërohuni:

02 3211 169

Na lini porosi